elysion pro

Az Elysion Pro lézeres szőrtelenítő képes a test bármely területén, évszaktól és bőrtípustól függetlenül a testszőrzetet teljesen eltüntetni és megszűntetni a szőrzet újra növését véglegesen.

Azontúl a kezelés végleges megoldást nyújt a nem kívánt szőrszálak eltüntetésére, a kezelés csaknem teljesen fájdalommentes. A legvilágosabb bőrtónustól egészen a legsötétebb bőrtónusig minden bőrtípuson alkalmazható kezelés.

Működési elvét tekintve a speciális lézernek köszönhetően abszolút kockázatmentes a kezelés. A kezelés során a szőrszálak pigmentjét, a melamint veszi célba és a szőrszál elégetésével pusztítja el azt. A beépített kristályfejes hűtőrendszernek köszönhetően elkerülhetjük a bőr felforrósodását. Ennek a speciális eljárásnak köszönhetően a kezelt páciensnek semmilyen kellemetlen érzése nincs a kezelés közben. A test bármely területén alkalmazható. A legérzékenyebb bőrfelület is minden kellemetlenség nélkül véglegesen szőrteleníthető.

A kezelés az éppen növekedő fázisban lévő szőrszállak működését képesek megállítani. Ezért a kezelés ismétlése szükséges. Erre azért van szükség, mivel a szőrszállak nem egy időben érik el azt a fejlettségi fokot, amikor a kezelés sikerrel alkalmazható. A kezelések között általában 4-8 hétig terjedő szünetet kell tartani. A kezelések számát tekintve általában 6-8 kezelést szoktunk javasolni a végleges szőrtelenítésre, bizonyos esetekben azonban nem kizárt, hogy 10 kezelésre is szükség lehet a kiváló eredmény eléréséhez.

A kezelés időtartalma függ a kezelt bőrfelület nagyságától. Időben kifejezve 10 perctől 60 percig is eltarthat. A kezelés viszont bizonyos esetekben nem alkalmazható. Például terhesség ideje alatt vagy gyulladt bőr esetén, ezen kívül nyálkahártya gyulladás esetén, fényérzékenység esetén, tetovált területeken, onkológiai sugárkezelés esetén illetve más gyógyszeres kezelés alatt álló vendégek esetén.

A kezelésről még érdemes megemlíteni, hogy a bőr felületén aktív és inaktív szőrtüszők vannak különböző arányban. Azok, amelyek az anagén fázisban még nem állnak készen a szőrtüsző elpusztításához. A Lézeres szőrtelenítés elpusztítja az aktív szőrtüszőket. Az inaktív szőrtüszők növekedési fázisban nem kezelhetők, ezért azokat egy következő kezelés alkalmával tudjuk csak elpusztítani.

Az eljárást egy Cocoon Medical Elysion Pro Lézeres szőrtelenítő Platformmal végezzük. Ez a csúcskategóriás berendezés egy új generációs, nagy teljesítményű Diódalézer, amely véglegesen eltünteti a nem kívánt szőrszálakat. Jelenleg a legmodernebb, erre a problémára kifejlesztett eszköz a piacon.