Intraceuticals

Arcfeltöltés oxigénnel

Az Intraceuticals, a piacon egyedülálló módon, a kezelőfejen keresztül a kezelés során állandó magas nyomással biztositja a tiszta oxigén folyamatos áramlását. A speciális kezelőfej segítségével a kezelőszérumot egyenletesen alkalmazzuk a bőrön. Ezután ugyanazon applikátor használatával oxigént juttatunk a bőrbe magas nyomáson. A kezelőfej felső része a bőr fölött mozog, míg az oxigén buborékok nyomást gyakorolnak a bőrre és a szérum hatóanyagainak ozmotikus felszívódását segítik elő.

INTRACEUTICALS CLARITY

Hatékony segítség a pattanások elleni küzdelemben. A teafaolaj nyugtatja az irritált és kipirosodott bőrt. Segít az akné elleni küzdelemben is. Az Aloe Vera kivonat a legjobb természetes eszköz a bőr hidratálására és lágyítására. További segédanyagok a kamilla, amely még a legérzékenyebb bőrt is nyugtatja, és a gyömbér gyökérkivonat, amely csökkenti a kipirosodást, nyugtatja a bőrt, és egyenletes napbarnulást eredményez.

INTRACEUTICALS OPULENCE

Sugárzó, egyenletes napbarnulás elérésére. A mandarinhéjból nyert kivonat lebontja a melanint a bőr felületén, és a napbarnulás így enyhébb, ragyogóbb és még egyenletesebb. Tulajdonképpen ez a napbarnulástámogató orvosi kozmetikumok fő összetevője. A sárga lórom gyökérkivonat hozzájárul a bőr világosabb tónusa eléréséhez. Elősegíti az egyenletes napbarnulást, eltávolítja a sötét karikákat a szem alatt és a pigment foltokat a bőrön. További segédanyagok a természetgyógyászatban évszázadok óta ismert édesgyökér- és medveszőlő kivonatok, amelyek frissítenek és egyenletessé teszik a pigmentációt. 

INTRACEUTICALS REJUVENATE

A fiatalabb és ragyogóbb bőrért. Az olajbogyó kivonat védi az arcbőrt kiszáradás ellen, enyhíti és csökkenti a ráncokat. Az E-vitamin védi a bőrt a stressztől, ami a korai öregedés fő oka.
A Jojoba magolaj E-vitamint és ásványi anyagokat is tartalmaz. A bőr közvetlen felszívódás után puhává és simává válik. A szérum összetevőinek fontos része a C-vitamin – szuper oxidáns, fiatalító hatással. A zöld tea ugyanazt a hatást biztosítja, azaz semlegesíti a szabad gyököket.

INTRACEUTICALS ATOXELENE

A botox egyik alternatívája, amely a természetből származik. Az afrikai nyírfakéreg kivonata növeli a kollagén szintjét, amely az arcot feszesebbé és fiatalosabbá teszi. További segédanyagok az okra hidrolizált kivonata, amely csökkenti az öregedés látható jeleit, valamint az izmok összehúzódása által okozott ráncokat. 95% -os tisztaságú hialuronsavat használunk minden Intraceuticals eljárásban, mivel ez a fő és legfontosabb hidratáló tényező.