Legyél a vendégem!

Meghívlak egy lézeres szőrtelenítésre!

Bakó Judit szalonvezető, lézeres szőrtelenítés specialista írása

Gyakran találkozom hasonlókkal:

  • A lézeres szőrtelenítés valójában nem is végleges.
  • Fájdalmas
  • irritálja a bőrt stb.

“Class aptent taciti sociosqu ad litora per conubia nostra, per inceptos himenaeos .Aenean non turpis vitae ligula tristique sagitt isras varius erat pulvinar eros pretium”

Sajnos tényleg előfodulnak gyengébb minőségű végleges szőrtelenítést ígérő, de mégsem teljesítő kezelések. Ezeket onnan is fel lehet ismerni azért, hogy a piaci átlagnál olcsóbb árakkal “operálnak”.
De mégis, honnan tudhatjuk, hogy ami mellett letesszük a voksunkat azaz tényleg olyan jó, mint ahogy hirdetik?

“Lehet hogy ez sem jobb mint az IPL-es”, “Biztos borzasztó fájdalmas”, “Kitudja a bőröm, hogy reagál”, ” A borotva macerás, a gyanta fájdalmas, de azokat legalább ismerem” …és még sorolhatnám az aggódásra okot adó kérdéseket.

Így ennek fényében az olcsó nem biztos, hogy valójában olyan olcsó, mert a hatástalan szőrtelenítés a legdrágább szőrtelenítés.

Akkor mégis hogy csökkentheted a kockázatodat a megfelelő lézeres szőrtelenítési eljárás kiválasztásakor?

– Legyél a vendégem egy próba szőrtelenítésre, így költségek, és kötöttségek nélkül eldöntheted, hogy szeretnél-e véglegesen megszabadulni a szőrszálaidtól!
– Ha az ingyenes szőrtelenítésen részt veszel, és véleményedet is megosztod velünk, akkor kedvezményben is részesítünk!

Minek kockáztatni, amikor előre, költségek és kötöttségek nélkül is meggyőződhetsz arról, hogy mi nem zsákbamacskát árulunk! Jelentkezz be hozzám online vagy telefonon, és meglátod, nem fogsz csalódni!

Szeretettel: Bakó Judit