A HydraFacial® kezelés eltávolítja az elhalt bőrsejteket és kivonja a szennyeződéseket, miközben tisztítja, és hidratálja az új bőrt. A felületkezelés nyugtató, hidratáló, nem irritáló és azonnal hatásos.

A HydraFacial® MD egy világhírű nem-invazív, nem műtéti eljárás, amely azonnali eredményeket biztosít diszkomfort és leállás nélkül. A kezelés áttörést jelent az esztétikai technológiában azzal a képességgel, hogy hidratálja a bőrt, elválasztva azt a többi bőrfelületkezelési eljárástól.

A HydraFacial® bőrfelszínmegújító kezelés alaposan javítja a bőrt a szabadalmaztatott Vortex Technológia™ segítségével, mely egyidejűleg tisztít, hámlaszt és hidratál. Egyesíti a nyugtató és élénkítő gyógykezeléseket a fejlett orvosi technológiával, hogy azonnali és tartós eredményeket érjen el.

A HydraFacial® egy korábbi “testvére” mikrodermabráziós eljárásából fejlődött ki, amely nem műtéti eljárás a bőr külső rétegének eltávolítására a bőr felületére alkalmazott mikrokristályok segítségével. A HydraFacial ™ azonban nem használ kristályokat a hámlasztási folyamat elősegítésére, hanem egy speciális alakú spirálcsúcsot használ, amely hámlasztja és eltávolítja a szennyeződéseket, és különféle szérumokat alkalmaz, amelyek tisztítják, hidratálják és antioxidáns infúziót biztosítanak a kezelési folyamat során.

Mélyen megtisztítja, extrahálja és hidratálja a bőrt antioxidánsokkal, peptidekkel és hialuronsavval töltött szuper szérumokon keresztül. Ezt a 30 perces kezelést tovább bővítik egy PolyPeptide Collagel szemmaszkkal, T-zóna extrakciókkal, fényterápiával és további termékekkel az egyedi aggályok kezelésére. 50 perc Deluxe kezelésként is kapható.

A világ bármely pontján a HydraFacial® készüléket 15 másodpercenként hajtják végre.

A HydraFacial®, eredményorientált, orvosi minőségű, testreszabott arc, amely egyszerre tisztítja, hámlasztja, kivonja, hidratálja és védi a legújabb hidra-dermabráziós vortex technológiát, valamint különféle erősítőket és szérumokat – az öregedésgátlástól, a pigmentáció csökkentésétől és célzott akne protokollok.

Az életének „legjobb bőrét” nyújtva úgy tervezték, hogy klinikánk azonnali fényesebb, egészségesebb, frissebb és ragyogóbb érzetet hagy. Kezeléseink teljes mértékben testreszabhatók és teljesen személyre szabottak. Minden arcot az Ön bőrével kapcsolatos igényekhez igazítják.

Hatlépéses kezelés:

  • Detox – Nyirok ürítő rendszer, amelynek célja a nyirokrendszer megtisztítása és a bőrének egy frissebb, tiszta megjelenésének visszaállítása.
  • Mélytisztítás és hámlasztás – sokkal mélyebb, mint bármelyik mikrodermabrázió (nem ajánlott). A HydraFacials® HydraDermabrasion és Vortex Technology eltávolítja a törmelékeket és az elhalt bőrsejteket, miközben simává és tisztává varázsolja a bőrt, egyidejűleg megtisztítva a toxinok felhalmozódását a pórusokban.
  • Balzsamozó – nagyon alacsony százalékos savas hámlasztás, hogy a bőr ragyogjon és csökkenjenek az öregedés jelei, például a ráncok és a finom vonalak eltűnjenek.
  • Extrahálás – A pórusokon belüli maradék eltömődések eltűnnek, mivel enyhe vákuum hat a bőrön ezen a fájdalommentes lépésben.
  • Hidratálás – A bőr antioxidánsokkal és nedvességgel való feltöltése, hosszú ideig tartó hidratációt nyújt a bőr számára.
  • Rejuvenate – A LED-kezelés rövid sorozatát követi a HydraFacial kezelés, hogy megfiatalítsa a bőrt, és felgyorsítsa az előző 5 lépés előnyeit. Javasoljuk az Medical Grade Dermalux® LED frissítését.