Gyantázz velünk

Ideje felszámolni a szőrszálakkal! A Yovela Beauty Szépségszalonban számos gyantázási lehetőség közül választhatsz!

gyantázás lényege, hogy minél kevesebb fájdalommal, minél kevesebb kárt okozva bőrünknek, tökéletesen eltávolítsuk a szőrt testfelületünkről! A gyantázás akkor jó, ha a szőrszálakat maradéktalanul el tudjuk távolítani, azaz nem törik meg a szőrszál eltávolítása közben, hanem a kocsonyás tokkal együtt a szőrszál hagymája is távozik.  Így érhető el a hosszantartó, selymes, bársonyos bőrfelület, amelyre minden nő vágyik.

A megfelelően végzett gyantázás akár hetekre is megszabadíthat minket a nem kívánt szőrszálaktól. Borotválkozás után a szőrszálak már 1-2 nap után megjelennek, míg a gyantázást követően 3-5 hétig élvezhetjük selymes bőrünket. További pozitívum hogy a rendszeres gyantázás által ritkul a szőrállomány és csökken a visszanövő szőrszálak száma, és amik visszanőnek, azok kevésbé erősek, mint „elődeik” voltak.

Shea vajas gyanta

A shea vajas gyanta természetes anyagokból készült, hámképző és nyugtató hatású. Érzékeny bőrfelület gyantázására is alkalmas. Kiváló tapadással rendelkezik, így hatékonyan és kíméletesen távolítja el még az erős szőrszálakat is.

Hintőporos gyanta

Legújabb gyantánkat hiperérzékeny bőrűeknek ajánljuk. A hintőporos gyanta kiváló tapadással rendelkezik, így hatékonyan és kíméletesen távolítja el még az erős szőrszálakat is. Érzékeny, irritációra és couperozisra hajlamos bőrre is tökéletesen alkalmas.

Just wax

Wax, ami nem tapad, hanem összezsugorodik és magába zárja a legrövidebb erős szálakat is, anélkül, hogy a bőrt megtépné. A gyantázás forradalmi újítása a Just Wax 5. generációs gyanta. Innovatív összetevőinek köszönhetően nem tapad a szőrszálakhoz, hanem körül öleli azokat. Ezáltal többirányúan távolíthatóak el a szőrszálak. Sokkal egyszerűbbé és kíméletesebbé teszi a gyantázást. Nem tartamaz sem fenyőgyantát, sem méhviaszt, ezáltal nem szükséges forróra hevíteni. Minden bőrtípusra alkalmazható.

Akármilyen gyantázási módot választasz a Yovela Beautyban szakemberek által érheted el a kívánt eredményt, amely nem más, mint: selymesen puha és ragyogó bőr egész évben!