Dr. Derm Mezoterápia

A tartósan szép és egészséges bőr záloga

MIÉRT VÁLASZD A MEZOTERÁPIÁT?

A bőrnek három rétege van, a felső a hámréteg, a középső az irharéteg és az alsó, a bőr alja. Az irharétegben(középső=mezo) zajlanak azok az alapvető anyagcsere folyamatok, melyek meghatározzák, hogy bőrünk mennyire rugalmas, feszes, ránctalan, tehát egészséges és szép.

HOGYAN HAT A MEZOTERÁPIA?

A bőr középső (mezo) rétege, az irharéteg az, ahol a bőr rugalmasságát, feszességét adó kollagén rostok termelődnek. Ebben a rétegben zajlanak azok az anyagcsere folyamatok, melyek a bőr öregedését meghatározzák. Az ide bejuttatott hatóanyagok fogják tehát legeredményesebben gátolni a bőr öregedését.

A mi kezelésünk kifejezetten ajánlott azoknak akik irtóznak a tű gondolatától is.

DE MILYEN PROBLÉMÁKRA NYÚJT MEGOLDÁST A DR. DERM MEZOFORTE MULTILASER GÉPE?

-laza, megereszkedett bőr feszesítése
-bőrfiatalítás
-pattanások után visszamaradt hegek
-pigment foltok halványítása
-striák kezelése
-tág pórusok
-akne kezelése

VÁRHATÓ EREDMÉNYEK:

– A bőr optimálisan hidratált lesz: a vízhiányos ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé válik.
– Tartós kúra esetén jelentősen csökkennek a száj, és a szem környéki ráncok.
– A bőr minősége, struktúrája jelentősen javul, a kollagén és elasztin rostok intenzív termelődésének köszönhetően.
– Az öregedési folyamat lassul, a bőr színe egyenletessé válik (ez egyébként a dohányzás következtében kialakult bőrhibáknál nagyon látványos hatást eredményez).
– A kezelésnek nincsenek mellékhatásai, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.
– A kezelések közben a komfortérzet is kellemesnek mondható, nincs fájdalom, gyulladás.

MEZOFORTE MULTI LASER

ÖT KEZELŐFEJ, ÖT KÜLÖNBÖZŐ ELJÁRÁS

 1. Ultrahangos hatóanyag-bevitel
  Az innovatív CDM® kontaktus ellenőrző automatika révén nemcsak az ultrahangdózist garantálja, hanem az ultrahangos kezeléshez nem megfelelő kezelőanyagra is figyelmeztet.
 2. Elektroporáció + iontoforézis
  Az iontoforézis és az elektroporáció esetleges szinergikus hatását vizsgáló tanulmány megállapította, hogy az elektroporáció alkalmazása többszörösére képes növelni az iontoforézis hatékonyságát.
 3. Hideg (szoft) lézer
  A Dr Derm által 2005-ben bevezetett „lézerultrahangos kezelőfej” a mikrodermabráziós kezelés során megsértett bőrfelület gyors regenerálásában jeleskedik.
 4. Rádiófrekvenciás kezelés
  A Dr Derm rádiófrekvenciás kezelőfeje fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel.
  A hő hatására a rugalmas és kollagén rostok területén ún. „shrinking” jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez.
 5. Krioterápia
  A CryoTyteRF® csökkenti a bőr kivörösödését, s helyreállítja a rádiófrekvenciás hőhatások által felfokozott anyagcsere aktivitását a bőr felszíni rétegeiben.

Mezoforte Multi LaserDERMABRASION DIGITAL

Tisztító, bőrlégzést elősegítő és sejtmegújító hatásai miatt alkalmazzuk a bőr hibáinak csökkentésére.

A kezelés lényege, hogy egy speciális kezelőfej, vákuum vagy sűrített levegő segítségével alumínium-oxid kristályokat áramoltat a bőr felett, melyek magukkal ragadják az elhalt szarusejteket. A használt kristályok a szennyeződésekkel együtt egy cső rendszeren keresztül visszajutnak a készülék gyűjtőtartályába.

A kezelés hatására a bőr apróbb hibái láthatóan javulnak, intenzíven csökken a ráncok mélysége, a bőr egyenletessége pedig javul. A DrDerm kezelőgép család megújult tagja, a Dermabrasion Digital bővelkedik technikai bravúrokban: ilyen a teljes körű programozhatóság és a nyomógombos vezérlés, az automata tisztító és duguláselhárító rendszer, a módosított szűrő technológia vagy a beépíthető ultrahangos modul. A készülékkel a bőr felső, elöregedett sejtjeinek eltávolítását könnyed mozdulatokkal végezhetjük, hiszen a vacucontrol® automatika gondoskodik a bőr megnyújtása és túlszívása nélküli biztonságos és komfortos kezelésről. A bőr minimális kivörösödés mellett azonnal friss és üde lesz.

DERMABRASION DIGITAL

A mikrodermabrázió kezelésről

Mennyi ideig tart a mikrodermabrázio kezelés?

A kezelési idő 10-30 perc közötti. Attól függ, hogy csak az arcot vagy egyéb testfelületet is érintünk pl: nyak, dekoltázs.

A mikrodermabrázió kezelésrőlMilyen eredményre számíthatunk mikrodermabrázio kezelés után?

Már az első kezelés után érezhető a változás, hisz a bőr sokkal lágyabb, puhább, üdébb színűvé válik. Viszont ahhoz hogy a bőr felszínéről az összes megvastagodott hámsejtet eltávolítsuk több mikrodermabráziós kezelés szükséges. A kezelések elteltével tapasztalni fogja, hogy a pigment foltok eltűnnek, a bőr zsíros hatása csökken, illetve a kozmetikumok és krémek felszívódási hatása jelentősen megnő. Úgy fogja érezni mintha újjászületetett volna arcbőre.

Fájdalmas a mikrodermabráziós kezelés?

mikordermabráziós kezelés semmilyen fájdalommal nem jár. A kezelés végén egy enyhe bőrpír jelentkezhet, amely egy órán belül teljesen elmúlik. A kezelés közben egy kellemes masszírozó érzést fog tapasztalni. A mikordermabrázió egyik nagy előnye hogy a kezelést követően a páciens azonnal ott folytathatja napi teendőit, ahol azt abbahagyta.

Hányszor szükséges alkalmazni a mikrodermabráziós kezelést?

Érdemes egy kezeléssorozatnak alávetni magunkat az optimális eredmény elérése érdekében. 1-2 hetente ismételve 4-12 kezelést tartunk a legeredményesebbnek, a bőr állapotától függően.

Milyen esetekben nem alkalmazható a mikrodermabráziós kezelés?

 • cukorbetegség esetén
 • lázzal járó megbetegedés esetén
 • gyulladásban lévő bőr, illetve akné, ekcéma esetén
 • nyáron fokozott uv-sugárzás esetén, mivel a kezelés fényérzékenyebbé teheti a bőrt

 

A mikrodermabráziós arccsiszolásról

Nem vagy elégedett bőröd állapotával? Zavarnak az arcodon megjelenő szarkalábak és ráncok? Kitágult pórusok, miteszerek, vagy pigmentfoltok takarják arcodat? Van megoldás! A mikrodermabrázió a leghatékonyabb technika, amellyel a bőr legfelső elhalt hámrétegét távolítjuk el.

A mikrodermabráziós arccsiszolásról

Miért jó a mikrodermabrázió?

Testünket bőrünk védi, számos külső hatás ellen. Véd a kórokozok és vegyi anyagoktól, a mechanikai hatásoktól, és a káros fénysugaraktól, és mindezek mellett biztosítja az állandó testhőmérsékletet. Viszont ez a védelem olyannyira erős, hogy hiába kezeljünk bőrünket, a legjobb kozmetikumokkal, krémekkel, a hatás nem lesz számottevő. A bőrünk megakadályozza, hogy a szükséges anyagok, vitaminok bejussanak a mélyebb rétegeinkbe. Ahogy a bőrünkre kenjük a termékeket, az beszívódik a felszínen lévő elhalt, kiszáradt hámsejtekbe, így esélyt sem adunk arra, hogy eljussanak a bőr mélyebb rétegeibe, ahol igazán ki tudnák fejteni hatásukat.

Bőrünk folyamatosan új sejteket termel, így az új sejtek mindig a bőr felső rétegeire kerülnek, ahol elhalnak, kiszáradnak, normál esetben ezek az elhalt hámsejtek maguktól lehámlanak. Ám ez a folyamat nagyon kevés embernél megy végbe tökéletesen. A mikrodermabrázió segít az elhalt hámsejtek eltávolításában, felgyorsítja a folyamatot, így elősegíti az új sejtek mielőbbi kialakulását. Ennek eredményeként a kozmetikumokkal sokkal könnyebben, és hatásosabban módon tudjuk bejuttatni az értékes tápanyagokat sejtjeinkbe. Mindezek mellett pedig, a mikrodermabrázió többszöri, rendszeres alkalmazásának hatására, a folyton megújuló sejteknek köszönhetően csökken a ráncok, illetve hegek mélysége. Különösen fontos a mikrodermabrázió alkalmazása az évek előrehaladtával, mivel bőrünk az öregedés hatására megvastagszik, és hámlási folyamata fokozatosan lelassul.

Milyen problémákra alkalmazható a mikrodermabrázió?

 • öregedési foltok
 • laza, megereszkedett bőr
 • finom ráncok és vonalak
 • akne, és aknés sebhelyek
 • napkárososodott bőr
 • érdes bőr
 • tág pólusok
 • striák
 • dehidratált bőr